Składniki:
masło | 1/2 kostki |
czekolada mleczna | 1/2 tabliczki |
śmietanka kremowa | 300 ml |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3 łyżeczki |
cukier puder | 1/2 szklanki |
woda | 60 (gorąca) |
twaróg | 500 (mielony) |
herbatniki czekoladowe | 200 kruche |
masło | 1/2 kostki |
czekolada mleczna | 1/2 tabliczki |
śmietanka kremowa | 300 ml |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3 łyżeczki |
cukier puder | 1/2 szklanki |
woda | 60 (gorąca) |
twaróg | 500 (mielony) |
herbatniki czekoladowe | 200 kruche |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: