Przepis i sposób przygotowania na: Rafaello z cytrynową nutką
Po schłodzeniu wsypujemy fixy i ubijamy śmietanę na sztywno- mieszamy z wiórkami i skórką cytrynową.
Sok ananasowy mieszamy z cytrynowym- skrapiamy biszkopt.
Wykładamy masę na biszkopt.
biszkopt jasny |
1 szt
|
czekolada biała |
2 tabliczki
|
śmietana kremowa 30% |
500 ml
|
wiórki kokosowe |
20 dag
|
fix do śmietany |
3 szt
|
skórka cytrynowa |
1/2 szklanki
|
sok z cytryny |
3 łyżki
|
sok ananasowy |
1/4 szklanki
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: