Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szybkie, pikantne babeczki

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

gotowe, wytrawne babeczki 6 sztuk
Kukurydza z Puszki 2 łyżki
majonez 1 łyżka
rodzynki 1 łyżka
orzechy włoskie 10 dkg
wędlina drobiowa 3 plasterki
fasola 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Szybkie, pikantne babeczki

Osączyć kukurydzę i fasolkę, fasolkę przepłukać. Wędlinę pokroić w cienkie paseczki. Wymieszać rodzynki z posiekanymi orzechami, fasolą, kukurydzą i majonezem. Przyprawić do smaku. Tak przygotowaną sałatką nadziewać babeczki. Każdą babkę udekorować połówką orzecha włoskiego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak