Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto
Do rondelka wrzucić 1/3 kostki margaryny,3-4 łyżki cukru i 2 łyżki kakao.Całość roztopić,przestudzić i taką polewą polać ciasto.Ciasto posypać czekoladową posypką i wstawić do lodówki na 3 godziny.
mąka |
2 szklanki
|
jajko |
4 szt
|
cukier |
1 szklanka
|
proszek do pieczenia |
1,5 łyżeczki
|
kakao |
5 łyżek
|
krem do tortów czekoladowy |
1 opakowanie
|
mleko |
|
posypka czekoladowa |
do smaku
|
margaryna |
1 szt
|
woda |
1 szklanka
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: