Filet z indyka z grilla - szaszłyk

Filet z indyka z grilla - szaszłyk

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet z indyka

    4 sztuki
  • zioła prowansalkie Prymat

    do smaku
  • wino czerwone wytrawne

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Filet z indyka myjemy, oczyszczamy a następnie lekko rozbijamy. Posypujemy pieprzem i ziołami. Owijamy na patyku do szaszłyków i przyprawiamy przyprawą do grilla. Grillujemy aż osiągnie zloty kolor. Co jakiś czas podlewamy winem. Smacznego !!

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Angelika10

23.05.2013 08:35
mniam mniam

Seba

27.04.2013 10:39
pyszności...

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat