Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

nadzienie z kaszy gryczanej i białego sera do pierogów wg Mańka

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser biały 50 dag
kasza gryczana 20 dag
cebula biała 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: nadzienie z kaszy gryczanej i białego sera do pierogów wg Mańka

Kaszę ugotować wg. przepisu.
Cebulę podsmażyć na margarynie.
Ser dokładnie wymieszać z kaszą i cebulą.
Na koniec dodać ząbek czosnku (przeciśnięty przez praskę) i wszystko posolić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 09.07.2012 14:43
ciekawe..
Natalia40 04.05.2012 11:36
pyszne
IKrakowianka 05.01.2012 19:47
pomysłowe
barbara11561 06.12.2011 09:17
super
joanna77 28.07.2011 21:54
fajny przepis!
ewelina63 07.07.2011 21:54
mniam
anja3107 06.07.2011 22:27
super
annagebalska 11.06.2011 11:59
pycha
Dorota59 04.06.2011 15:40
takich to nie robiłam
AgaS10 11.05.2011 12:51
ciekawy pomysł:)
Justyna Jussstiii 07.05.2011 15:28
pycha
Kuchareczekjeden 02.05.2011 13:08
pomysłowe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak