Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Halibut w jarzynach

5.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

przyprawa do potraw
1łyżka
Sklep Prymat
halibut
4dzwonki 600g
ziemniaki
2
marchewki
2
por
1
fasolka zielona
200g
olej
4łyżki
masło
2łyżki
miód
1łyżka
sól
Sklep Prymat
pieprz
Sklep Prymat
bulion warzywny
1 kostka

Przepis i sposób przygotowania na: Halibut w jarzynach

Rybę natrzeć jarzynką i pieprzem .Warzywa oczyścić ,pokroić w kostkę .Fasolkę pokroić na mniejsze kawałki ,gotować w bulionie 10min.Na patelni rozgrzać masło i miód ,dodać osączone warzywa ,przesmażyć,doprawić solą i pieprzem.Na rozgrzanym oleju usmażyć rybe.Podawać z bagietka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Norgiusz 14.02.2012 15:43
mniam
Norgiusz 14.02.2012 15:43
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak