Składniki:
Lin | 1 kg |
włoszczyzna | 1 pęczek |
koperek | 1 pęczek |
natka pietruszki | 1 pęczek |
masło | 2 łyżki |
wino białe wytrawne | 250 ml |
wywar z warzyw | 250 ml |
jajko | 4 szt |
sól | |
pieprz | |
masło do formy | |
chleb żytni | 1 szt |
Lin | 1 kg |
włoszczyzna | 1 pęczek |
koperek | 1 pęczek |
natka pietruszki | 1 pęczek |
masło | 2 łyżki |
wino białe wytrawne | 250 ml |
wywar z warzyw | 250 ml |
jajko | 4 szt |
sól | |
pieprz | |
masło do formy | |
chleb żytni | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: