Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

pasta z ryby wędzonej i twarogu

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

twaróg
250 g
śmietana
2 łyżki
ryba wędzona
700 g
jaja
5 szt
musztarda
50 g
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: pasta z ryby wędzonej i twarogu

Rybę wędzoną obrać ze skóry i ości,jaja ugotować na twardo.Rybę,jaja i ser przepuścić przez maszynkę,do masy dodać sól,musztardę,dokładnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak