Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Sałatka jarzynowa z czerwoną fasolką

0.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasola czerwona z puszki
1 szt
groszek konserwowy
1 szt
ziemniaki
3 szt
marchew
4 szt
pietruszka
2 szt
seler
1 szt
jabłka
3 szt
ogórki kiszone
5 szt
grzybki marynowane
5 dag
cebula
2 szt
majonez
musztarda
Sklep Prymat
sól do smaku
Sklep Prymat
cukier
jajko ugotowane na twardo
4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka jarzynowa z czerwoną fasolką

Warzywa ugotować \"w mundurkach\". Ostudzić i obrać ze skórki. Ugotowane warzywa, obrane jajka, jabłka, ogórki, grzybki i cebulę pokroić w drobną kostkę. Dodać fasolkę, groszek, majonez, musztardę w/g uznania. Wszystkie składniki wymieszać. Przyprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

eliza135 16.11.2012 21:42
dobre i zdrowe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak