Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

farsz szynkowo-cebulowy do rogalików

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynka gotowana
25 dag
cebula
1 szt
olej
1 łyżka
przyprawa Smak Lata
1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: farsz szynkowo-cebulowy do rogalików

Cebule i szynke pokroić w drobną kostkę, usmażyć na złoto na 1 łyżce oleju, dodać przyprawę Kucharek Smak Lata, wymieszać i jeszcze chwilę potrzymać na ogniu. Używać jako farsz do drożdżowych rogalików.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Emilia22 12.04.2011 18:16
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak