Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Boczek przyrządzony przez Piotra.

Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Sól czosnkowa jodowana Prymat
majeranek
Sklep Prymat
ręczniczek papierowy

Przepis i sposób przygotowania na: Boczek przyrządzony przez Piotra.

Mięso porządnie natrzeć solą czosnkową (może być sól + czosnek granulowany) i majerankiem. Zawinąć(dość grubo) w ręczniczek papierowy kuchenny i włożyć do lodówki na 2 tygodnie. Po tym czasie będzie doskonały na chlebek, jako przekąska, do zrazów lub innych kulinarnych zachcianek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Norgiusz 14.09.2012 06:40
wyglada apetycznie
kuklik 26.01.2012 13:18
wspania?y pomys?
Wacław 23.09.2011 10:29
fajny przepis,musze go wypróbować
novita23 25.04.2011 18:04
pyszny
MAR3STA 18.04.2011 23:30
trzeba spróbować;)
IZABELA29 18.04.2011 10:38
swojskie najsmaczniejsze
Mirka-Ludomila 16.04.2011 08:07
Mąż bardzo lubi przygotowywać jedzonko i jeść również ;-)
Kate131 15.04.2011 08:15
z Piotra chyba dobry kucharz!
Motorek 14.04.2011 19:09
musi być smaczny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak