nalewka anyżowa

nalewka anyżowa

Czas przygotowania:
1h

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gram

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • spirytus

    1 l
  • mió

  • anyż

    1 torebka
Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

anyżek zmielić w młynku. Zalać spirytusem 0,5 l i odstawić na 2 tyg po od czasu do czasu mieszając po tym czasie nalewkę zląc i dodać resztę spirytusu. Odstawić na 2 tyg. Po tym czasie przecedzić i dodać wg uznania miód

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

caralajna

11.09.2012 15:10
mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat