Grzanki ziołowe z bagietki na GRILLA

Grzanki ziołowe z bagietki na GRILLA

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bagietka

    1 szt
  • masło lub margaryna

    do smaku
  • zioła prowansalkie Prymat

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Bagietkę pokroić ukośnie w plastry o grubości 2 centymetrów. Do pojemniczka odłożyć kilka łyżek masła, dodać zioła prowansalskie i odrobinę czosnku granulowanego, wymieszać, smarować tym masłem ziołowym plastry bagietki i piec na grillu aż się zarumieni. Super dodatek do kiełbaski i innego mięsa.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

IlonaAlbertos

30.11.2011 21:50
fajne grzaneczki.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat