Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

pierś indycza na chrupiąco

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z indyka
1 kg
wędzony boczek
10 dag
cebula dymka ze szczypiorkiem
1 pęczek
masło
2 łyżki
sól
do smaku
Sklep Prymat
pieprz
do smaku
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: pierś indycza na chrupiąco

Pierś przyprawiamy i dokładnie nacieramy,obkładamy plastrami boczku,wkładamy do naczynia żaroodpornego,posypujemy posiekana dymką,pieczemy około godz, w 180st.C. Co jakiś czas podlewamy gorącą wodą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ada12302 11.03.2011 23:21
mnam
Ewelina45 09.03.2011 15:36
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak