Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Sandacz w jarzynach

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sandacz
200 g
marchew
100 g
seler
50 g
pietruszka
30 g
por
50 g

Przepis i sposób przygotowania na: Sandacz w jarzynach

Rybę oczyścić,sprawić,wypłukać i podzielić na części,jarzyny obrać,opłukać i pokroić w paski,poddusić lekko podlewając wodą i posolić,gdy jarzyny się ugotują,dodać rybę ,oprószyć solą i dusić na małym ogniu, rybę gotową posypać posiekaną natką pietruszki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak