Wiosenna jajecznica

Wiosenna jajecznica

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gram

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

    4 szt
  • cukinia

    1/2 szt
  • pomidor

    1 szt
  • papryka

    1/2 szt
  • masło

    1 lyżka
  • kiełki fasoli mung

    2 łyzki
  • sól

    1 szczypta
  • pieprz

    1 szczypta
  • oregano

    1 szczypta
Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

Pokroic w kostke cukinie, paprykę, pomidora. Na rozgrzaną patelnie z masłem, wrzucić pokrojone warzywa, przesmażyc chwile, zalać roztrzepanymi jajkami, doprawic solą, pieprzem, oregano, dodać kiełki. smażyć do ulubionej konsystencji. Gotowe...

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

pestka

09.06.2017 11:25
smaczne śniadanie

Lis

15.02.2017 10:33
Bardzo smakowicie się zapowiada:)

Grazyna0211

07.10.2016 12:24
smaczna jajecznica

ben-ka

24.09.2016 09:33
Taka na bogato :)

eli_555

16.09.2011 22:26
ale bogata jajecznica

Gosia40

01.03.2011 09:33
Jaka kolorowa - musi być pyszna:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat