Pieczony łosoś z warzywami

Pieczony łosoś z warzywami

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet z łososia

    800 g
  • pomidor

    2 sztuki
  • ser radamer

    2 plastry
  • natka pietruszki

  • sól

  • pieprz

  • cukinia

    1 sztuka
  • sok z limonki

    (do smaku)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

• filet skropić sokiem z limonki i oliwą, przyprawić,
• cukinie i pomidory pokroić w plasterki, pokropić oliwą i sokiem z limonki, przyprawić,
• w naczyniu żaroodpornym ułożyć rybę, dookoła warzywa na przemian plastry cukinii i pomidora,
• ser pokroić w paseczki ułożyć na rybie,
• natkę posiekać, posypać nią rybę i warzywa,
• piec w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni celcjusza przez 30 min

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

polly66

27.11.2012 18:43
wow! mistrzowskie wykonanie

madi356

19.12.2011 16:45
wyglada rewelacyjnie

Izabela/bella81

26.07.2011 10:41
piękny

Izabela/bella81

26.07.2011 10:41
piękny

magical66

08.05.2011 21:11
pieczony będzie smaczny

stokrotka

28.04.2011 22:43
super

Dorota76

24.02.2011 17:26
pięknie kolorowo cudnie

Karolina92

03.12.2010 17:18
losos wyglada wspaniale!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat