żurek na wędzonce i jajko

żurek na wędzonce i jajko

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • żurek

    2 opakowania
  • jajko

    6 szt
  • groszek

    200 gram
  • marchew

    100 gram
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania żurek na wędzonce i jajko

żurek 2 opakowania zupy w proszku najlepiej na wędzonce gotujemy na małym ogniu dodajemy groszek konserwowy z marchewka i na koniec jajka pokrojone w kosteczkę
polecam pyszna zupka

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

slawekslawek 23.05.2011 06:55
smacznie a te jajko rewelacyjne
novita23 13.04.2011 12:33
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat