żurek na wędzonce i jajko

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • żurek

    2 opakowania
  • jajko

    6 szt
  • groszek

    200 gram
  • marchew

    100 gram
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

żurek 2 opakowania zupy w proszku najlepiej na wędzonce gotujemy na małym ogniu dodajemy groszek konserwowy z marchewka i na koniec jajka pokrojone w kosteczkę
polecam pyszna zupka

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
slawekslawek 23.05.2011 06:55
smacznie a te jajko rewelacyjne
novita23 13.04.2011 12:33
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat