Składniki:
bulion drobiowy | 4 l |
szparagi zielone | 2 pęczki |
kalafior | 1 sztuka |
czosnek | 2 ząbki |
masło | 2 łyżki |
śmietana 18 proc | 400 g |
przyprawa do potraw Kucharek | 1 łyżka |
pieprz | do smaku |
bulion drobiowy | 4 l |
szparagi zielone | 2 pęczki |
kalafior | 1 sztuka |
czosnek | 2 ząbki |
masło | 2 łyżki |
śmietana 18 proc | 400 g |
przyprawa do potraw Kucharek | 1 łyżka |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: