Składniki:
woda | 2 l |
chleb | 6 kromek |
cebula | 1 kg |
wywar grzybowy | 1,5 szklanki |
masło | 3 łyżki |
gałka muszkatołowa | szczypta |
sól | szczypta |
pieprz | szczypta |
curry | szczypta |
ziemniaki | 0,5 kg |
koperek | 1 natka |
olej do smażenia |
woda | 2 l |
chleb | 6 kromek |
cebula | 1 kg |
wywar grzybowy | 1,5 szklanki |
masło | 3 łyżki |
gałka muszkatołowa | szczypta |
sól | szczypta |
pieprz | szczypta |
curry | szczypta |
ziemniaki | 0,5 kg |
koperek | 1 natka |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: