Składniki:
kości schabowe | 300 gram |
woda | 1,5 litra |
por | ok. 12 cm |
marchewki | 2 |
ziemniaki | 3 większe |
koncentrat pomidorowy | 3 łyżki |
kostka rosołowa | 1 |
rosół warzywny | 1 kostka |
sól | |
śmietanka 12-procentowa | 100 ml |
mąka | 1 łyżka |
kości schabowe | 300 gram |
woda | 1,5 litra |
por | ok. 12 cm |
marchewki | 2 |
ziemniaki | 3 większe |
koncentrat pomidorowy | 3 łyżki |
kostka rosołowa | 1 |
rosół warzywny | 1 kostka |
sól | |
śmietanka 12-procentowa | 100 ml |
mąka | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: