Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zupa migdałowa

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

migdały
20 dkg
mleko
1,5 litra
żółtko jajek
1 sztuka
ryż
5 (ugotowany na sypko)

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa migdałowa

Migdały zmielić i zalać wrzącym mlekiem. Gotować 15 minut. Zaprawić żółkiem i zalać tym ryż. Podawać natychmiast.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak