Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa fasolowa z pomidorami i selerem naciowym

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łopatka wieprzowa 400 g
fasola 200 g
marchewki 2
ziemniaki 2
seler naciowy 5 łodyg
pomidory 1 puszka
cebula czerwona 1
olej
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa fasolowa z pomidorami i selerem naciowym

Fasolę namocz w wodzie i zostaw na noc.Mięso pokrój w kostkę zalej wodą i zagotuj.Dodaj marchew,fasolę i gotuj ok 40 min.Potem dodaj ziemniaki i seler naciowy i gotuj ok 15 min.Pod koniec dodaj pokrojone pomidory.Cebule podsmaż i dodaj.Dopraw zupę.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak