Składniki:
kg cebuli | |
2 łyżki masła | |
2 ząbki czosnku | |
3 łyżki mąki pszennej | |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
opakowanie ciasta francuskiego | |
bulion | 750 ml |
chleb tostowy | 4 kromki |
ser żółty | 10 dag |
kg cebuli | |
2 łyżki masła | |
2 ząbki czosnku | |
3 łyżki mąki pszennej | |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
opakowanie ciasta francuskiego | |
bulion | 750 ml |
chleb tostowy | 4 kromki |
ser żółty | 10 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: