Zupa bagienna

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bulion warzywny

    1 l.
  • zielony groszek

  • mozarella

  • przyprawa un

  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Bulion warzywny doprowadzamy do wrzenia , dodajemy groszek i chwilkę gotujemy , następnie miksujemy blenderem , do blendera wrzucamy mozarellę pokrojoną , wlać bulion z groszkiem i zmiksować wszystko na koniec doprawić do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
ElizaT 22.04.2011 11:25
jacie, na szybko zupa ;)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat