Ziemniaki zapiekane w musztardzie

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ugotowane ziemniaki

    1 kg
  • musztarda

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ziemniaki gotujemy w osolonej wodzie. Kiedy będą prawie dobre, odcedzamy i studzimy. Układamy w naczyniu żaroodpornym i smarujemy musztardą. Zapiekamy w piekarniku aż z musztardy zrobi się skorupka.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Motorek 20.04.2011 19:17
pycha
Tahitha 17.03.2011 09:13
Ja także w musztardzie nie jadłam
Margo1 19.11.2010 19:43
w musztardzie nie jadłam
plocia 10.11.2010 19:35
Coś innego ale dobrego

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat