Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ziemniaczki nadziewane łososiem i fetą

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaki 6 szt
łosoś wędzony 1 kawałek
ser feta 1/2 opakowania
cebula czerwona 1 szt
olej lniany
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Ziemniaczki nadziewane łososiem i fetą

Ziemniaczki myjemy i gotujemy w mundurkach . Po ugotowaniu rozcinamy ziemniaczka ściągamy skórkę . łososia kroimy w mniejsze kawałki dodajemy pokruszona fetę ,posiekana cebulkę .Doprawiamy pieprzem .Mieszamy . Nakładamy sałatkę do ziemniaka. Kropimy olejem lnianym .Ozdabiamy natką pietruszki . Podajemy

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna/kate1980 28.09.2012 23:57
bardzo pomysłowe
biatriss 28.09.2012 13:10
super wyglada
Anna133 28.09.2012 12:41
ja bym to razem zapiekła , by się smaki połaączyły

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak