zielona żabka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • białko

    6
  • cukier puder

    1 szklanka
  • wiórki kokosowe

    20 dag
  • maksuchy

    1 szklanka
  • proszek do pieczenia

    1 łyżeczka
  • masło

    1 kostka
  • galaretka zielona

    1 szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

masło utrzeć dodając po łyżce ugotowanego i ostudzonego budyniu z cukrem. białka ubić na sztywną pianę, dodać cukier a następnie dodawać po trochę maku, wiórek kokosowych i proszek do pieczenia. wszystko dokładnie wymieszać i upiec biszkopt. ciasto posmarować kremem na wierchu ułożyć biszkopty i zalać 2 galaretkami.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Krzysztof42 15.11.2011 19:14
super nazwa
Małgorzata106 05.12.2010 10:22
ciekawie się zapowiada, muszę wypróbować ten przepis
Ewelina45 13.10.2010 09:57
pomysłowo :)
Kate131 15.06.2010 07:36
fajny przepis, pychotka

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat