Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanki z porem z patelni
Kroki postępowania
Ogórka pokroić w plastry.
Muszą być zarumienione. Gotowe wyciągamy.
Na każdej zapiekance układamy plasterki ogórka. Smarujemy ketchupem i posypujemy szczypiorkiem.
chleb | 4 kromki |
kiełbasa | 1 pętko |
ser żółty | 4 plastry |
por | ok. 5 cm. |
ogórek kiszony | 1 szt. |
serek topiony | do posmarowania kromek |
pomidor | 1 szt. |
olej do smażenia | |
woda | ok. 1 szkl. |
ketchup łagodny | do posmarowania |
szczypiorek | do posypania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: