Zapiekanka z pieca

Zapiekanka z pieca

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

gniazda

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bułka

    4 sztuki
  • pieczarki

    25 dkg
  • cebula

    1 sztuka
  • Kucharek przyprawa do potraw

    do smaku
  • ser żółty

    8 plastrów
  • olej

    1 łyżka
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Zapiekanka z pieca

Bułki przekroić wzdłuż na połówki. Pieczarki oraz cebulkę posiekać. Podsmażyć na łyżce oleju, dusić pod przykryciem przez 20 minut. Przyprawić kucharkiem i pieprzem. Gotowe pieczarki przełożyć na połówki bułek, każdą przykryć plastrem sera. Zapiec w piekarniku w temp. 200 stopni.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (20)

Katarzyna59 09.08.2013 07:10
apetyczna zapiekanka
Alex_M 28.07.2013 13:30
lubie takie czasem zjesc :)
IlonaAlbertos 06.07.2013 13:02
Musi być smaczna.
m1monika 31.05.2013 08:09
smaczna :-)
Iwusia 10.05.2013 22:46
pyszna ta zapiekanka
junox 23.03.2013 21:44
bardzo smaczna
Justyna/Dzastus 18.03.2013 11:32
pyszna zapiekanka
Dorota37 25.02.2013 14:05
zjadła bym sobie taką
sara1 01.02.2013 11:12
super apetyczna
Wacław 22.12.2012 14:19
na pewno pyszna !

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat