Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapiekanka z kiełbasą i serem

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bagietka 1
keczup 2 łyżki
kiełbasa krakowska 0,5 połowa
ser cheddar 10 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanka z kiełbasą i serem

1.Rozciąć bagietkę na pół.
2.Posmarować ją keczupem.
3.Zetrzeć ser na tarce(drobno).
4.Posypać nim bagietkę.
5.Kiełbasę pokroić na plasterki i położyć na bagietkę.
6.Bagietkę wsadzić do nagrzanego piekarnika do 180 stopni.
7.Piec do roztopienia się sera i zarumienienia się bagietki.
Smacznego !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

26.04.2013 20:14
Zdjęcie ukradzione ze strony http://moyastacja.pl/zapiekanki.html
marta19 25.04.2013 22:18
pyszne Uwielbiam zapiekanki
beniaminek 25.04.2013 22:18
fajne danie
Laila2786 25.04.2013 21:32
wygląda apetycznie
babajaga1969 25.04.2013 21:29
bardzo smacznie wyglada

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak