Składniki
kostka
g
kg
gramów
gniazda
gniazd
ml
duża łyż.
dużej łyż.
mała łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
ciasto francuskie
1 opakowanie (mrożone) -
szparagi zielone
1 pęczek -
oliwki czarne Smak
4 łyżki -
karczochy
300 g (marynowane w oliwie) -
oliwa
2 łyżki -
śmietana
1/2 szklanki (gęsta) -
jajko
3 szt. -
oregano
2 łyżki -
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
-
Pieprz czarny mielony Prymat
-
Gałka muszkatołowa mielona Prymat
1 szczypta -
ser żółty
1 szklanka (startego, np. gouda) -
cukier
Przepis i sposób przygotowania Wytrawne bułeczki z ciasta francuskiego z zielonymi szparagami i karczochami
Kroki postępowania





Komentarze (11)
Załaduj więcej komentarzy (1)