Składniki:
ciasto francuskie | 1 opakowanie |
cebula czerwona | 1 sztuka |
tuńczyk w sosie własnym | 1 puszka |
kukurydza w puszce | 1/2 puszki |
jajko | 2 sztuki |
śmietana 18 proc | 3 łyżki |
sól | 1 szczypta |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
ciasto francuskie | 1 opakowanie |
cebula czerwona | 1 sztuka |
tuńczyk w sosie własnym | 1 puszka |
kukurydza w puszce | 1/2 puszki |
jajko | 2 sztuki |
śmietana 18 proc | 3 łyżki |
sól | 1 szczypta |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: