Składniki:
polędwica wołowa | 500 g |
imbir | wielkości kciuka |
ząbek czosnku | 1 szt |
olej sezamowy | 1 łyżka |
sos sojowy ciemny | 3 łyżki |
wódka | 1 łyżka |
kapusta pekińska | 1/3 szt |
grzyby mun | 90 g |
bambus pędy | 100 g |
natka pietruszki |
polędwica wołowa | 500 g |
imbir | wielkości kciuka |
ząbek czosnku | 1 szt |
olej sezamowy | 1 łyżka |
sos sojowy ciemny | 3 łyżki |
wódka | 1 łyżka |
kapusta pekińska | 1/3 szt |
grzyby mun | 90 g |
bambus pędy | 100 g |
natka pietruszki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: