Przepis i sposób przygotowania na: Wołowina na pikantnie
Kroki postępowania
Dodać, papryki gotować jeszcze 40 minut. Doprawić chili, solą i pieprzem.
Można sos zagęścić mąką z odrobiną wody.
Podawać z ziemniakami. SMACZNEGO!!!!
wołowina | 40 dkg |
papryka czerwona | 1/2 sztuki |
papryka żółta | 1/2 sztuki |
papryka zielona | 1/2 sztuki |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 1 ząbek |
chilli | 2 szczypty |
Kminek mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
sól do smaku | 1/2 łyżeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 3 szczypty |
olej do smażenia | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: