wołowina gotowana

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wołowina bez kości

    40 dag
  • włoszczyzna

    30 dag
  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Warzywa umyć, obrać, pokroić w grube plastry. Wołowinę umyć, usunąć zanieczyszczenia, włożyć do wrzącej osolonej wody- gotować. Gdy mięso miękkie jest, pokroić, podawać wraz z ugotowanymi warzywami.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat