Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka z cebulką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wątróbka drobiowa 50 dkg
cebula 2 szt
masło 1 łyżeczka
olej 2 łyżki
Kucharek przyprawa do potraw do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka z cebulką

Na patelni rozgrzewamy masło i rumienimy na nim cebulki pokrojone w piórko. Doprawiamy kucharkiem i odstawiamy. Wątróbkę oczyszczamy z błonek i smażymy na rozgrzanym oleju aż straci surowy kolor. Dodajemy cebulkę i smażymy jeszcze przez chwilkę i doprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak