Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka z cebulą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wątróbka drobiowa 50 dag
cebula 1 szt
smalec
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka z cebulą

Cebulę obieramy i kroimy w paski. Dusimy na patelni na złoty kolor i wyjmujemy do miski.. Wątrobę kroimy na mniejsze kawałki i smażymy na patelni ze smalcem aż się zarumienią. Następnie dodajemy uduszoną cebulę, przyprawiamy do smaku solą i pieprzem i mieszamy. Podajemy z ziemniakami i surówką z kapusty kiszonej.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak