Wątróbka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wątróbka

    60 dag
  • cebula

    2 sztuki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wątróbkę należy podzielić na dość duże kawałki i piec na ruszcie, po upieczeniu, miękką zdjąć i rozdrobnić widelcem lub przepuścić przez maszynkę do mielenia mięsa. Połączyć ją z posiekaną i uduszoną na oleju cebulą, do smaku doprawić solą i pieprzem.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (18)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Wafelek2601 30.08.2013 14:38
Smaczna wątróbka
IKrakowianka 10.11.2012 09:49
pycha
aginaa 13.02.2012 17:53
smaczne
gosia561 31.08.2011 14:45
zdrowe i smaczne
treonina 13.08.2011 11:44
robię bardzo podobną, jest świetna, nie wiem jak można tego nie lubić!
agnieszka214 25.07.2011 08:49
uwielbiam
gosia561 03.05.2011 14:26
i smaczna
gosia561 03.05.2011 14:26
i smaczna
gosia561 03.05.2011 14:25
bardzo zdrowa
jasiek 18.04.2011 10:11
super sosik

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat