Udko z kurczaka.

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • udka kurczaka

    4 sztuki
  • sól

  • Pieprz czarny mielony Prymat

  • Kmin rzymski mielony Prymat

  • Czosnek niedźwiedzi suszony Prymat

  • tłuszcz do smażenia

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Udka obywamy, suszymy.
Posypujemy przyprawami z 2 stron.
Następnie nagrzewamy garnek, nakładamy tłuszcz a następnie wkładamy mięso.
Smażymy do uzyskania złocistego koloru.
Smacznego!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Małgorzata92 21.08.2016 16:04
Uwielbiam :)
kd045 20.08.2016 14:10
Zawsze smaczne :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat