Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Udka z grilla

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

udka z kurczaka 5 sztuk
Party Dip Barbecue 150 ml sosu
Zioła prowansalskie suszone Prymat 1 łyżka
przyprawa uniwersalna do smaku ziołowa
Czosnek suszony Prymat 1 łyżka
Sól ziołowa jodowana Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Udka z grilla

Udka umyć i osuszyć. Sos barbecue starannie wymieszać z ziołami i przyprawami, natrzeć tym mięso i odłożyć na 2 godziny do lodówki. Udka położyć na ruszt rozgrzanego grilla. Piec na grillu na rumiano z obu stron.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak