Udka w szynce

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • udka

    4 sztuki
  • szynka konserwowa

    4 plastry
  • Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat

    1 łyżka
  • olej do smażenia

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Udka gotujemy, oprószamy przyprawą do kurczaka.Szynka konserwowa plastry 8x20 cm.Udka owijamy w plastry szynki.Smażymy na gorącym oleju.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat