Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Twarogowa pasta z suszonymi pomidorami i czosnkiem marynowanym

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

twaróg 200 g
suszone pomidory 5 szt
czosnek marynowany 4-5 ząbków
passata pomidorowa 1-2 łyżki lub koncentrat pomidorowy
szczypiorek
sól
Pieprz czarny Prymat w młynku

Przepis i sposób przygotowania na: Twarogowa pasta z suszonymi pomidorami i czosnkiem marynowanym

Do miseczki przekładamy twaróg i rozgniatamy go widelcem. Dodajemy passatę pomidorowa lub koncentrat pomidorowy.
Suszone pomidory kroimy w kosteczkę, czosnek marynowany w płatki bądź kostkę wg uznania - przekładamy do twarogu. Doprawiamy solą i pieprzem - mieszamy. Podajemy oprószając posiekanym szczypiorkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kasnaj 22.01.2017 18:15
Na śniadanie idealna
Konczi 22.01.2017 16:07
Dziękuję bardzo, jest pyszna :) Polecam :)
Agnieszka-87-25 22.01.2017 16:02
apetyczna jest

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak