Twaróg z rzodkiewką i szczypiorkiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • rzodkiewka

    1 pęczek
  • twaróg

    400 gram
  • szczypiorek

    1 pęczek
  • jogurt naturalny

    100-150 gram
  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Twaróg zmiksować razem z jogurtem do uzyskania jednolitej konsystencji. Rzodkiewkę umyć i pokroić w paseczki, szczypiorek posiekać. Następnie dodać całość do sera i dokładnie wymieszać. Na koniec doprawić do smaku solą i pieprzem. Serek idealnie nadaje się na kanapki.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Jagódka77 21.05.2015 15:23
bardzo lubię i często robię
Magula 08.04.2015 09:58
pyszny na sniadanko
olkaaa 08.04.2015 07:30
fajny na śniadanie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat