Twaróg z oliwkami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • twaróg

    30 dag
  • cebula czerwona

    1 szt
  • śmietana

    1 szk
  • sól

  • oliwki zielone

    10-15 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Twaróg rozdrobnić widelcem, oliwki pokroić w kostkę, cebulę posiekać. Dodać śmietanę i wymieszać. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Ela15 15.12.2013 10:32
muszę spróbować
[email protected] 16.09.2013 09:11
muszę sam spróbować
olkaaa 31.01.2013 08:55
fajna propozycja
barbara11561 23.06.2012 16:20
bardzo fajny pomysł:)
Wafelek2601 13.01.2012 09:45
pyszny
MAR3STA 28.11.2011 18:41
fajny
MAR3STA 28.11.2011 18:41
fajny

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat