Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Tuńczyk z nutką jalapeno i fetą

5.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym
1 puszka
jaja
2 sztuki
cebula
0,5 sztuki
papryka czerwona
0,5 sztuki
papryczki jalapeno
1 sztuka
feta
1 0,5cm plasterek
Pieprz czarny Prymat w młynku
Sklep Prymat
majonez
1 łyżka
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Tuńczyk z nutką jalapeno i fetą

Jaja ugotować na twardo, obrać i pokroić w kostkę. Papryczki posiekać w bardzo drobne kawałeczki. Paprykę i cebulkę pokroić w kostkę.
Z tuńczyka wylać sos własny, przełożyć do miseczki i ugnieść widelcem razem z fetą, dodać resztę składników, przypraw i majonezu, dobrze wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

alaaa 18.12.2012 20:31
wypróbuję,lubię sałatki z tuńczykiem
krystyna330 18.12.2012 12:29
super
Patrycja25 18.12.2012 12:23
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak