Truskawki w galarecie

Czas przygotowania:
1h

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mrożone truskawki

    1/2 kg
  • galaretki pomarańczowe

    2-3 opakowania
  • kremówka

    1/4 litra
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Włożyć do salaterek mrożone truskawki. Zalać ciepłą galaretką. Włożyć zimne do lodówek żeby galaretka stężała. Przed podaniem przybrać bitą śmietaną. Moża dodać jakiś owoc.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Yiolo 04.03.2012 11:48
pyszne
mic 17.01.2012 20:11
dawno tego nie jadłem
malaczarna23 28.07.2011 19:51
super
Krzysztof42 04.11.2010 15:24
fajnie
darus 16.07.2010 13:15
pychota

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat