Tosty klasyczne

Tosty klasyczne

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • chleb

    2 kromki
  • masło

    1 do smarowania
  • Zioła prowansalskie suszone Prymat

    1 szcz
  • pieprz

    1 szcz
  • ser żółty

    2 pl
  • ketchup łagodny

    1 łyżka
  • oliwki

    2 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Maszynkę do tostów smarujemy masłem.
Kanapkę smarujemy masłem, układamy na każdej kromce ser. Na jednej kromce układamy jeszcze kiełbaskę i pokrojone oliwki. Całość doprawiamy pieprzem oraz ziołami. Zamykamy w opiekaczu na 1 minutę. Podajemy z ketchupem.
Noruas
Proces robienia tostów w formie kpk dostępny tutaj: http://www.doradcasmaku.pl/przepis/319471/wiosenne-tosty.html

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat