Składniki:
Biszkopt | |
jajko | 6 szt. |
mąka | 1,5 szkl. |
cukier | 1 szkl. |
proszek do pieczenia | 1,5 łyżeczki |
masa | |
śmietana kremowa 30% lub 36% | 1 litr |
cukier waniliowy | 5 szt. |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżki |
płatki migdałowe | 1 op. |
Biszkopt | |
jajko | 6 szt. |
mąka | 1,5 szkl. |
cukier | 1 szkl. |
proszek do pieczenia | 1,5 łyżeczki |
masa | |
śmietana kremowa 30% lub 36% | 1 litr |
cukier waniliowy | 5 szt. |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżki |
płatki migdałowe | 1 op. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: